Fejlesztés

2021.04.02. 15:35

Kerékpárt, e-rollert és nordic-walking botot is adnak több Tourinform irodában

A közel 110 tagú Tourinform hálózatból március végéig 22 iroda fejlesztése valósult meg egyenként átlagosan 20,5 millió forint értékű pályázati forrásból – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szerdán.

Kiemelték:

a nyitás után a Tourinform irodák korszerűbb környezetben és több szolgáltatással fogadhatják majd a vendégeket.

A tavaly júniusban megjelent pályázat keretösszege 450 millió forint volt – ismertette az MTÜ. A támogatásokat a belsőépítészeti megjelenésre, új irodahelyiség kialakítására vagy konténeriroda telepítésére, illetve eszközbeszerzésre lehetett fordítani – részletezték. A pályázat eredményeképpen több helyen kerékpárok, e-rollerek és nordic-walking botok bérbeadásával, audio guide rendszerrel, csomagmegőrzővel, gyereksarokkal és kutyabarát elemekkel bővült a szolgáltatások köre – tette hozzá. A legtöbb helyen az iroda nyitva tartása is bővül, és főszezonban már heti 7 napon várják majd a vendégeket.

Az MTÜ arra is kitért, hogy

a turizmus újraindításában kiemelt szerepe van a Tourinform hálózatnak, amely éves szinten 1,8 millió megkeresést kezel.

Ezek az irodák ismerik legjobban Magyarország turisztikai kínálatát, kiemelt szerepük van a desztinációs élménylánc építésében – jegyezték meg a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!