Bulvár-celeb

2023.09.11. 15:29

Tóth Gabi elalélt: észbontóan jóképű örmény fiút nézett ki magának

Szologhjan Edgar John Newman Losing sleep című dalát énekelte el a Sztárban sztár leszek! műsorában.

MW

Forrás: Szabad Föld

Fotó: Kállai Márton

A show válogatójában feltűnt egy szexi örmény származású fiú, akit Tóth Gabi mellett a zsűri minden tagja magáénak akart. Szologhjan Edgar Gabit már azzal lenyűgözte, ahogyan a saját nevét kimondta. Az énekesnő teljesen odavolt, annyira, hogy megkérte Edgart, mutatkozzon be még egyszer.

Az előadás után minden mester magának akarta a fiút, Tilla már a székét kereste, ahol kivárhatja a vita végét. Végül megegyezés hiányában Edgar maga dönthette el, kivel szeretne dolgozni. 

Majkát választotta, aki boldogan fogadta a döntést, annak ellenére, hogy a fiú zöld-fehér szettben jelent meg, Majka pedig nagy Újpest drukker - írja a Life.hu.

Majka és Tóth Gabi a szombati válogatón nagyon összeveszett, minden eddiginél nagyobb vita pattant ki közöttük. A balhé kiindulópontja az volt, hogy az énekesnő szóvátette, hogy Makja minden esélyes versenyzőt lecsap a kezükről. Gabi végül kiviharzott a stúdióból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában