Bennfentes információ

2022.07.13. 10:50

Megszólalt Curtis barátja: nem a drog volt a szakítás valódi oka

A Balaton parti vállalkozó szoros barátságot ápol Curtisszel és most nyilvánosan áll ki mellette.

Különös kommentre lett figyelmes a Ripost egy hír alatt, melyben Majka és Curtis újabb, véglegesnek tűnő szakításának okait taglalták. Az Olympians Beach egyik tulajdonosa, Kurai László úgy döntött, hogy kiáll barátja, Curtis mellett és elmondja, ő hogyan látja a történéseket, melyek végül ahhoz vezettek, hogy Majkával másodszorra is külön váltak az útjaik.

Az üzletember még a telefonszámát is beírta a posztba, és arra kérte mindazokat, akik olvassák a sorait, hogy bátran hívják fel, ha kérdésük van. Nos, a Ripost élt is a lehetőséggel, László pedig készséggel kifejtette véleményét. 

Amit most Curtisre dobálnak, az gyakorlatilag szemen szedett hazugság! Könnyű olyasvalakire sarat dobálni, aki már hibázott, hiszen sokan elhiszik, hogy másodszor is megtette

 - kezdte a lapnak Kurai László.

Forrás: Facebook

"Nekem és azoknak, akik igaz barátságot ápolnak Attival, nagyon rosszul esnek a róla terjedő valótlanságok, mert mi tudjuk az igazat és az köszönőviszonyban sincs azzal, amiket olvasni. Curtis egy jó ember és biztos lehet benne mindenki, hogy a mostani balhénak nem a kábítószer az oka! Az, hogy mi is történt valójában, csak rá és Majkára tartozik. Persze én és még néhány barát tudjuk, hogy mi áll a háttérben, de nem tisztünk, hogy elmondjuk. Majd megteszi az, akit erre felhatalmaznak, vagy megteszik maguk az érintettek, ha szükségét látják" - tette hozzá a vállalkozó, aki szerint nem kell aggódni Curtisért.

Attika nagyfiú és köszöni szépen a történtek ellenére is jól van! Nem szorul senki segítségére, sőt még ő az, aki támogatja a barátait, legyen szó bármiről. Ő egy ilyen gyerek és tudom, hogy nem töri meg őt semmi, ahogy eddig sem. Ő az ország egyik legnépszerűbb előadója és ezen semmi nem változtathat...

- jelentette ki Kurai László. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában