haon-sportoldal

2011.10.28. 11:41

A Fradit fogadja a Mezei-Vill női csapata

A Kiskunfélegyházán megszerzett első győzelem után hazai pályán játszik az MVFC.

A Kiskunfélegyházán megszerzett első győzelem után hazai pályán játszik az MVFC.

Az első élvonalbeli győzelem megszerzése után folytatja szereplését az MVFC Berettyóújfalu női futsalcsapata, a gyengébbik nem számára megrendezett NB I-es pontvadászatban. Füredi Andreáék ezúttal a Ferencváros ellen lépnek pályára, szombaton 16 órakor a Pálfi István Rendezvénycsarnokban fogadják a zöld-fehéreket.

A fővárosiak a negyedik helyen állnak a bajnokságban, míg a Mezei-Vill a hatodik helyen található jelenleg a tabellán. A bihariak az elmúlt héten szerezték meg első győzelmüket az első osztályban – ahol újoncok –, ráadásul idegenben, Kiskunfélegyházán söpörték be a három pontot. A siker pedig akár lendületbe is hozhatja az együttest, valamint a hazai pálya előnye is segítheti őket. Igaz, nem ígérkezik könnyű ellenfélnek a Ferencváros, mely legutóbb döntetlent játszott az Univerzum-Aramisszal, ezenkívül két győzelem és egy vereség a további mérlege.

Ugyanakkor biztosak lehetünk abban, hogy a berettyóújfalui lányok ezúttal is elszántan szállnak harcba a bajnoki egységek megszerzéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!