Hajdú-Bihar

2013.06.08. 12:18

Pedagógusokat ünnepeltek Pocsajon

Pocsaj - A pedagógusokat ünnepelték június 7-én a pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában a pocsaji és kismarjai tagintézmény pedagógusaival, óvónőivel, nyugdíjas pedagógusaival, dolgozóival közösen.

Pocsaj - A pedagógusokat ünnepelték június 7-én a pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában a pocsaji és kismarjai tagintézmény pedagógusaival, óvónőivel, nyugdíjas pedagógusaival, dolgozóival közösen. A közös ünnepséget a helyi önkormányzat és a KLIK derecskei tankerülete közösen szervezte.

A délutáni műsort Köles Krisztina tankerület igazgató és Kecskés Gyula polgármester köszöntő beszéde nyitotta meg.

A kismarjai általános iskolából Kovács Szabina 1. osztályos, Fülöp Enikő és Balogh Mónika 4. osztályos tanulók verset mondtak, felkészítőjük Csengeri Krisztina és Szabóné Bertalan Mária tanító nénik voltak. A diákönkormányzat vezetőinek felkészítésével Nagy Zoltán és Kolozsvári Dominika 7.a osztályosok szintén verssel köszöntötték a pedagógusokat.

A mindig nagy sikert arató cigánytáncot Mezei Mónika betanításával Rézműves Zsanett 6.a és Rézműves Tünde 6.b osztályosok adták elő, majd a pocsaji mazsorett csoport és az óvodások mazsorettesek tánca következett, melyet Lakatos Klaudia tanított be a gyerekeknek. A műsorszámok után estebéddel vendégelték meg a pedagógusokat és a vendégeket a szervezők.

Az ünnepség alkalmával Köles Krisztina tankerület igazgató „kiváló pedagógus” oklevelet adott át Szilágyiné Szána Katalin pedagógusnak, valamint emléklapot Molcsán Piroska intézményvezetőnek „ A jövő nemzedékéért végzett áldozatos nevelő-oktató munkájáért” címmel.

A tankerület igazgató köszönetet mondott még Kustor István Zsolt kismarjai tagintézmény-vezetőnek is az egész évben végzett munkájáért.

Nagyné Kelemen Mónika - tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!