Hajdú-Bihar

2013.02.25. 16:20

Szexelni akart a gyereklánnyal

Hajdúböszörmény - A vádlott a felsülés után már a felesége betoppanásától tartott.

Hajdúböszörmény - A vádlott a felsülés után már a felesége betoppanásától tartott.Szemérem elleni erőszak bűntett vádjával állt az első fokon eljáró Hajdúböszörményi Járásbíróság tanácsa elé hétfőn az az 53 éves hajdúnánási férfi, aki a nadrágját letolva próbált „közeledni” egy 13 éves lányhoz.

A vádirat szerint K. István Imre tavaly áprilisban egy hajdúnánási parkban sétáltatta a kutyáját, ott találkozott a lánnyal, annak barátnőjével és egy barátjával. A tizenévesek megdicsérték a kutyát („jaj, de aranyos”), és szóba elegyedtek a férfival, aki a beszélgetés során elhívta a sértettet a lakásába. A tinédzser igent mondott, így kettesben elindultak, míg a barátok a parkban maradtak.

Pista bácsi - ahogy a sértett nevezi - otthonában szexuális célozgatásokat tett, amit a gyerek visszautasított, mint ahogy tiltakozóan reagált a férfi érintésére is. Amikor aztán a vádlott letolta a nadrágját és újabb szexuális kéréssel állt elő, a lány távozott. A férfi nem ellenkezett, még ki is kísérte, mondván igyekezzen, mert a felesége a boltból hamarosan megérkezhet. A sértett a történtekről beszámolt a barátainak, másnap pedig édesapjával feljelentést tettek a rendőrségen.

Ítélet később várható.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!