Hajdú-Bihar

2011.10.18. 14:49

Nézőpont: Ágyak

<em>Egy fillért nem kapnak, mégis örülnek, hogy újra Debrecenbe jöhetnek – valahogy így fogadta a felkérést a Bikini együttes, mint az az október 27-i jótékonysági koncertjük kapcsán elhangzott. </em><strong>Égerházi Péter jegyzete

Egy fillért nem kapnak, mégis örülnek, hogy újra Debrecenbe jöhetnek – valahogy így fogadta a felkérést a Bikini együttes, mint az az október 27-i jótékonysági koncertjük kapcsán elhangzott. Égerházi Péter jegyzete

Nem véletlenül esett a D. Nagy Lajos és Németh Lojzi nevével fémjelezett, jövőre 30 éves zenekarra a választás. Egy korábbi szlogent átírva: a Bikini, ahol tud, segít. Dr. Balla György a gyermekklinika igazgatója ezt úgy fogalmazta meg: a közügyek iránti érzékenysége miatt került az együttes a jótékonycélú eseményt szervezők látókörébe. Nem is csalódtak, s valószínűleg a Hódosban megtartott koncert után sem változik ez meg.

Ágyakra gyűjtenek, olyanokra, melyek lényegesen megkönnyítik a kis betegek helyzetét és az orvosok munkáját az intenzív osztályon. Amilyenekből négyet a klinika felújítására nyert pénz egy kis részéből fognak beszerezni, ennyi maradt a közel száz éves épület renoválása, az intenzív osztály bővítése után. A többit a Bikini közügyek iránti érzékenysége és persze az adakozók fogékonysága teremtheti elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!