Hajdú-Bihar

2008.03.03. 17:42

Három pályázat érkezett a reptérre

<p>Debrecen - A feldolgozásuk folyamatban van, s az első forduló eredményéről a bíráló bizottság javaslata alapján a közgyűlés dönt. Nem kizárt, hogy a bírálók ajánlata már ebben a hónapban a képviselők elé kerül.</p>

A debreceni repülőtér ingatlanainak és a repülőteret üzemeltető Airport-Debrecen Kft. száz százalékos üzletrészének hasznosítására kiírt pályázatra a február 29-i beadási határidőig három pályázat érkezett – tartalmazza a városháza közleménye.

Mint írták, a pályázatok feldolgozása folyamatban van, s az első forduló eredményéről a bíráló bizottság javaslata alapján a közgyűlés dönt. Hogy mikor, azt egyelőre nem lehet tudni, hiszen sok múlik a beadott pályázatok tartalmán. Győri Gyula, a tulajdonosi bizottság elnöke a HAON kérdésére azt mondta: ha a pályázatok megfelelnek a kiírásban foglaltaknak, akkor nem kizárt, hogy a bírálók javaslata már ebben a hónapban a közgyűlés elé kerül.

  • Megsarcolják a debrecenieket?
  • Szoboszlói reptér: aki kipróbálta, nem feledi
  • Kimondták Virág László bûnösségét
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!