Gamer

2010.09.07. 13:15

Van még remény a Halo mozira

<p>A Halo franchise, akármilyen szempontból is tekintünk rá, egyértelműen egy mozivászonra is termett univerzum, amit a Microsoft a korábbi tervek értelmében valóban szeretne megfilmesíteni.</p>

Sőt! Képregényeket és egyebeket is megálmodott már a cég vele kapcsolatban, azonban kézzel fogható eredmény jelenleg még nem született. Hogy fel kell-e adnunk teljes mértékben egy esetleges Halo mozifilm elkészítésének esélyét? Meg ne próbáljuk, hiszen Frankie O Connor, avagy a 343 Industries vezére úgy nyilatkozott a minap, hogy továbbra is a konkrét tervek között szerepel egy az univerzumban alkotó film elkészítésének lehetősége.

Mindezek olyannyira a valóságot jelentik, hogy Frankie szerint már számtalan dokumentumot és egyéb a filmhez szükséges anyagot összegyűjtöttek hozzá, azt is megálmodták, hogy melyik történetből készítsék el a mozit, azonban amíg nem érkezik egy jó indok, egy amolyan igazi utolsó löket, addig a Microsoft nem ad teljes zöld utat a projektnek. Hogy pontosan milyen jó ürügyekre várnak az illetékesek, azt sajnos nem tudjuk, hiszen feltételezzük, hogy büdzsé lenne hozzá, a rajongók pedig tágra nyílt pupillákkal várnák a film megjelenését. S várják továbbra is, hiszen egyelőre még mindig csak a tervezőasztalokon létezik a Halo mozifilm, de a reményt továbbra se adjuk fel vele kapcsolatban.

Eredeti cikk: Game Channel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!