Gamer

2010.05.02. 12:35

Személyre szabható feleség

<p>Számos érdekes, esetleg bizarr dologgal találkozhatunk a videojátékok birodalmában, ezt is igazolja, hogy az Xbox 360-ra tervezett japán termék, mely a My Wife nevet kapta.</p>

A külföldi cégnek ez a mottója: "Ha már a saját virtuális avatarodat testre tudod szabni, akkor életed párjával miért ne tennéd ugyanez?" A játékosok saját maguk formálhatják meg valóságszerű feleségük megjelenését, személyiségét, hangját, viselkedését és ezeken kívül még sok lehetőség áll a rendelkezésükre, hogy személyre szabott "asszonykát" kapjanak.

Sok illusztrátort dolgozott a karakterek dizájnján, hogy ez a program megadhassa különböző személyiségjegyekkel rendelkező feleség típusok rendkívül összetett emocionális kombinációit. Azt ajánlja személyre szabásra a játék, a rendkívül kifinomult, szinte finom hangolásnak köszönhetően teljes mértékben egyedire szabhatók a feleség jelöltek. A szoftverben a számtalan szórakozási lehetőség mellett alkalmunk nyílik hitvesünkkel intim módon megosztani gondolatainkat szerelmi társasjátékok használatával, kvízeket nézhetünk együtt a tévében narancslevet szürcsölve - míg a halál el nem választ!

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!