Friss hírek

2011.03.11. 09:09

Reggeli sporthírek

<p>A horvátok legyőzték a spanyolokat a kézilabda Eb-selejtezőn. Az NBA-ben a Miami legyőzte a Los Angeles Lakerst.</p>

Horvátország idegenben nyert Spanyolország ellen a férfi kézilabda Európa-bajnokság selejtezőjében. A 2. csoport harmadik fordulójának rangadóján Ciudad Realban találkozott egymással a két csapat. A versenysorozat honlapjának tanúsága szerint félidőben még a spanyolok vezettek 9:8-ra, de a mérkőzés végén már a horvátoknál volt az előny; 26:24-re nyerték meg a mérkőzést.

A csoport másik találkozóján Vilniusban Litvánia 24:23-ra győzött Románia ellen. A csoportmérkőzések félidejében Horvátország hibátlan, a spanyoloknak 4, a litvánoknak 2 pontjuk van, Románia pont nélkül áll a csoport utolsó helyén. A csoportból az első kettő jut ki a 2012-es szerbiai Eb-re.

Magyarország az 1.csoportban játszik és három forduló után, százszázalékos teljesítménnyel vezeti a kvartettet. MocsaiLajos csapata vasárnap Macedóniával csap össze, és ha nem kap ki, kijut az kontinensviadalra.
--

A Miami legyőzte a Los Angeles Lakerst


Vereségsorozatot tört meg a Miami, győzelmi szériája szakadt meg a Lakersnek.
Az NBA honlapján elérhető információk szerint Kobe Bryanték az All-Star mérkőzés óta voltak veretlenek; Chris Bosh 24, Dwyane Wade 20, LeBron James 19 ponttal járult hozzá a Heat öt fiaskó után elért győzelméhez. A siker fontos eleme volt, hogy a Miami 46:37-re nyerte a lepattanó csatát. A mérkőzés után a Miami maradt a keleti főcsoport harmadik helyén, a Los Angeles Lakers is ugyanebben a pozícióban van nyugaton.

Hiába szórt 36 pontot a New York Knicksben Amar e Stoudemire, a Dallas Mavericksben Dirk Nowitzki, Shawn Marion és Jason Terry is 20 pont fölé jutott; a Dallas 127:109-re nyerte a mérkőzést.

Tizenhárom mérkőzésen nem sikerült, most a Phoenix Suns ellen összejött: a Denver Nuggets 116:97-re nyert idegenben - a Phoenix jelenleg nincs rájátszást érő helyen.

Miami - L.A. Lakers 94:88
Dallas - New York 127:109
Phoenix - Denver 97:116

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!