Friss hírek

2010.12.08. 18:31

Értékes autót akartak lopni - lecsaptak a rendőrök és a terrorelhárítók

<p>Nagy értékű kocsit akart ellopni egy banda, amelyre kedden délután csaptak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai. A rendőrség szerdán számolt be a történtekről.</p>

A XII. kerületi rendőrök éppen akciót tartottak, amikor észrevettek egy gyanús autót, amelynek sofőrje nagy értékű kocsik mellett lelassítva megfigyelte azokat. Az autóst követni kezdték a rendőrök. A 35 éves férfi később Csepelen egy parkolóban találkozott két társával, akik egy másik autóval jöttek.

A rendőrök követték az egy útvonalon közlekedő két kocsit, amelyekből a bent ülők ismét értékes kocsikat kezdtek el figyelni. A Kozmosz sétány és a Rakéta utca kereszteződésében az eredetileg megfigyelt férfi kiszállt a kocsiból, nem sokkal később egy külföldi rendszámú, értékes autóval jelent meg - ami feltehetően nem az övé volt - és elhajtott az M0-ás felé.

A rendőrök ekkor már a terrorelhárítókkal közösen, üldözőbe vették az autót és megállásra szólították fel. A férfi ennek ellenére tovább hajtott. A rendőrök utolérték, mire a férfi megpróbált egy manőverrel eltűnni, de egy árokba hajtott. A rendőrök a 35 éves férfit és - néhány perccel később - társait is elfogták és előállították. A két férfit és a nőt őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!