Friss hírek

2010.09.18. 17:04

Kétszer nekitolatott egy kocsinak, majd egy házfalnak is, végül eltűnt

<p>Kétszer nekiment ugyannak a kocsinak, ezután pedig egy ház kerítésének is nekitolatott egy fiatalember szombat délután Budapesten. Egy idős férfinek segített megbütykölni a kocsiját, majd beültek kipróbálni, ekkor történt a baleset. Az idős férfi a rendőrnek azt mondta, nem ismeri "segítőjét". A másik autóban egy ember könnyebben megsérült, a rendőrség cserbenhagyás miatt indított nyomozást.</p>

Az eddigi adatok szerint egy idős férfi a kocsiját szerelte, amikor egy fiatalember odament hozzá, hogy segítsen neki. Miután végeztek, beültek az autóba, a volán mögött a fiatal ült, aki hátulról kétszer is nekihajtott ugyannak a kocsinak. Ezután valószínűleg hátramenetben be akart kanyarodni, de ez manőver sem sikerült: az autó egy ház kerítésének ütközött. A fiatalember ezután eltűnt a helyszínről. A kocsiban, amelynek kétszer is nekiment, egy ember könnyebben megsérült. Az idős férfi saját elmondása szerint nem ismerte "segítőjét". A szemtanúk szerint valóban a fiatal férfi vezette a járművet.

Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: a rendőrség cserbenhagyás miatt indított nyomozást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik