Friss hírek

2009.11.29. 12:29

Megvizsgálták a kórházba került Egis dolgozókat - mind hazamehetnek

<p>Hárman már hazamehettek, hamarosan pedig mindannyian elhagyhatják a kórházat, azok az Egis dolgozók, akiket vasárnap délelõtt szállítottak kórházba a mentõk a Keresztúri úton lévõ gyógyszergyárból - mondta a Független Hírügynökségnek Menti Mariann, az Egis Gyógyszergyár kommunikációs vezetõje. Mint kiderült., az irritatív anyag egy biztonsági szelepen keresztül került a levegõbe, majd a közelben dolgozók szemébe.</p>

Mint arról a Független Hírügynökség már beszámolt, hat embert szállítottak kórházba a mentõk a Keresztúri úton lévõ Egis Gyógyszergyárból vasárnap délelõtt, mert feltehetõen savgõz ment a szemükbe. Az Országos Mentõszolgálat tájékoztatása szerint mindannyian ott dolgozó, negyven év körüli férfiak. A mentõk hat kocsival érkeztek a helyszínre, végül három embert a MÁV Kórház szemészetére, szintén három embert pedig a Szent István Kórházba szállítottak, mindannyiukat könnyû sérülésekkel.

Azóta kiderült, hogy az irritatív anyag egy biztonsági szepelen keresztül került a levegõbe. A közelben többen dolgoztak, a mentõket az üzemorvos értesítette. Három embert azóta már hazaengedtek, hármukat pedig még vizsgálják, de hamarosan õk is elhagyhatják a kórházat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!