Friss hírek

2009.11.30. 18:14

Kisiklott tehervonat - minimum 3-4 óra a helyreállítás

<p>Kisiklott egy tehervonat több kocsija Budapesten, a Csepel felé vezetõ út keresztezõdésében. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a baleset délután 5 óra körül történt a XXI. kerületi Szabadkikötõ úton, a vasúti átjárónál. A tehervonat elsõ 4 vagonja siklott ki. A mûszaki mentés ideje alatt a rendõrök a forgalmat a Szabadkikötõ útról elterelik: Csepelre a Kvassay hídon keresztül nem lehet eljutni, az autósoknak azt ajánlják, hogy vagy a Gubacsi hídon keresztül, vagy az M0-s felõl közelítsék meg a szigetet. A rendõrség tájékoztatása szerint a balesetben senki nem sérült meg.</p>

A BKV fõdiszpécsere a Független Hírügynökségnek elmondta: a zárás a 179-es autóbusz közlekedését érinti. Ezek a járatok a Soroksári úton át a Gubacsi hídon át mennek Csepelre. Az utasoknak azt ajánlják, hogy a HÉV-vel közlekedjenek.

Both Ferenc a Mávinform ügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: a baleset, tolatás közben történt, a mûszaki mentés minimum 3-4 órát vesz majd igénybe. Hogy a vonat pontosan miért siklott ki, még nem tudni, ez csak késõbb derül majd ki - tette hozzá. Both Ferenc hozzátette: a szerelvény tartályaiban gázolajat szállítottak, de hogy ezek megsérültek-e még nem tudni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!