Friss hírek

2009.11.16. 17:04

Gyros-árusnak adták el haragosuk maradványait orosz hajléktalanok

<p>Oroszországi hajléktalanok feldarabolták meggyilkolt haragosuk holttestét, amelynek egy részét egy gyros-sütödében értékesítették, persze, csak miután õk is falatoztak belõle. A maradékot egyszerûen kidobták.</p>

A három büntetett elõéletû hajléktalan eddig tisztázatlan okokból vert agyon egy 25 éves férfit az oroszországi Perm városában. Legutóbbi kihallgatásuk során azt vallották, hogy mélységesen utálták az illetõt.

Áldozatuk holttestét a közép-oroszországi város ipari negyedének egyik autóbusz-megállójának közelében találták meg a járókelõk. A maradványok meglehetõsen hiányosaknak bizonyultak. A rendõrség rövid idõ alatt elfogta az elkövetõket, akik beismerõ vallomást tettek.

Bár a gyilkosság konkrét indokára még nem derült fény, annyi bizonyos, hogy miután dorongokkal és baltákkal agyonverték a fiatalembert, módszeresen feldarabolták annak holttestét. A maradványok egy részébõl elõbb maguknak készítettek ünnepi lakomát, míg a "szebb darabokat" egy közeli gyros-sütöde tulajdonosának adták el. A felhasználhatatlan részeket pedig egyszerûen kidobták a már említett buszmegálló melletti bozótosban - adta hírül az ukrán TSZN televíziós híradómûsor.

A rendõrség a nyomozási titokra hivatkozva egyelõre nem árult el bõvebb részleteket, s többek között arról sem nyilatkoztak, hogy az áldozat egyes részei végül is feltálalásra kerültek-e gyros formájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!