Friss hírek

2009.11.23. 13:39

A rendõrség vizsgálja, van-e összefüggés a kecskeméti garázsrobbantás, és az öngyilkos sofõr ügye között

<p>A Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság azt vizsgálja, hogy van-e összefüggés a múlt héten felrobbant kecskeméti garázs, és a Tiszába hajtó öngyilkos férfi között. A helyi médiumok tudósítása szerint a garázs korábbi tulajdonosa volt a 47 éves férfi, a rendõrségen csak annyit mondtak: vizsgálják az ügyet.</p>

A Független Hírügynökség is beszámolt arról, hogy csütörtökön kora reggel a Tiszába hajtott egy férfi Tiszakécskénél. Szemtanú szerint elõször terepszemlét tartott, majd iratait a parton hagyva beült a kocsiba, felhajtott a gátra, majd azon átzuhanva a folyóba csapódott és elmerült. A búvárok csak éjjel akadtak a nyomára, éjfélkor sikerült kihúzniuk a kocsit, abban a sofõr holttestét is megtalálták.Az autó sebességmérõ órája 80 km/óránál volt fennakadva.Kassai László ezredes, kecskeméti rendõrkapitány még csütörtökön azt mondta a Független Hírügynökségnek, hogy elképzelhetõ, hogy magánéleti problémák állnak az öngyilkosság hátterében.

A helyi televízió ugyanakkor beszámol arról, hogy korábban ennek a férfinak a garázsa robbant fel Kecskeméten. Az egyik internetes hírportál , a baon.hu pedig azt írja, hogy a férfi elvált a feleségétõl és bosszúból felrobbantotta Kecskeméten a Mészáros Lázár téren lévõ garázst, melyben lakott, és utána vezette bele autóját a Tiszába.

Nyikos Tamás rendõrségi szóvivõ a Független Hírügynökséggel ezzel kapcsolatban hétfõn annyit közölt, hogy az öngyilkos férfi valóban Tompán született, Kecskeméten élt, 47 éves volt, az õ iratait találták meg a tiszakécskei Tisza-parton, de arról egyelõre nincs információja,hogy van-e összefüggés a robbanás és a különös haláleset között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!