Friss hírek

2009.04.15. 14:22

Orvvadászt fogtak Kálmánházán

<p>Orvvadászt fogtak igazi vadászok és rendőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kálmánháza közelében kedden este. A 31 éves férfit lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, valamint lopás gyanújával vették őrizetbe - tájékoztatta a Független Hírügynökséget szerdán Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.</p>

Kálmánháza közelében a területet ellenőrző vadászok figyeltek fel egy illetéktelenül behajtó autóra. Utána indultak, de az autós menekülni kezdett. A vadászok követték, közben hívták az újfehértói rendőröket. Amikor a menekülő kocsi egy földúton elakadt, a benne ülő két ember futva próbált meg egérutat nyerni. Egyiküket a vadászok és a megérkező rendőrök közösen elfogták, társának azonban sikerült kereket oldania.

A kocsiból tíz éles lőszer, két fácán és egy nyúl került elő. Az orvvadászok menekülés közben kidobták az autóból az engedély nélkül tartott puskát, de azt is megtalálták a rendőrök. Az elfogott téglási férfi társa ellen körözést adott ki a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!