Friss hírek

2009.04.16. 13:31

Motorosok a gyerekekért Győrben

<p>Szezonnyitó motoros felvonulást és jótékony célú játékgyűjtést szervez az egyik győri motoros egyesület. A "motorosok a gyermekekért" akció során 100 gyermeket ajándékoznak meg. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeznek kétkerekű járgányok. A felvonulás és a jótékonysági akció április 18-án, szombaton lesz Győrben a Megyeháza előtt.</p>

A Família Nagycsaládosok Egyesülete kapja a motorosok által összegyűjtött ajándékokat. A tervek szerint 100 kisgyereket lepnek meg valamilyen játékkal. A rendezvény a jótékonykodáson túl egyben szezonnyitó is a motorosok számára. Az idényt egy látványos felvonulással köszöntik Győr belvárosában. A rendezvényre az ország minden részéről érkeznek majd motorosok és díszvendégek, például Herczeg Zoltán divattervező és Búza Sándor, műsorvezető. A felvonulás április 18-án 14 órakor kezdődik. A tervek szerint az összegyűjtött játékokkal beborítják a Megyeháza előtti teret. A programok között lesz tesztmotorozás is. A motoros szezont Szabadfi Árpád Győr-Moson-Sopron megye rendőr főkapitánya nyitja meg hivatalosan. A gyerekek a felvonulás után közvetlenül meg is kaphatják az ajándékokat - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Adorján Andrea, a HOG FRC Győr Chapter, motoros egyesület szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!