Friss hírek

2009.04.18. 07:29

Falk Art Fórum hatodjára

<p>Csaknem 50 galéria és régiségbolt részvételével rendezik meg szombaton hatodik alkalommal a Falk Art Fórumot a Falk Miksa utcában és környékén. Kiállítás-megnyitók, zenés programok, divatbemutató, kardvívás, szabadtéri aukció és szőnyegvásár - egyebek mellett ezekkel a programokkal várják a látogatókat délután kettő órától éjfélig a budapesti galériás negyedben - tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezők.</p>

A tavaszi Falk Art Fórum egyik újdonsága, hogy galériák és régiségkereskedések műtárgykínálata mellett, a Képzőművészeti Egyetem hallgatóinak alkotásait is megismerhetik a látogatók. A rendezvény ideje alatt, a szabad ég alatt árverezi el a Goldbach Antik Bútor Bank a gyűjteményében szereplő képeket, és a Dénes Szőnyeg Galéria szőnyegvására is a szabadban lesz.

Míg a Wladis Galériában a látogatók korabeli konyhai eszközöket nézhetnek meg, a Moró Antikban a lovagi kardokról hallgathatnak meg egy előadást. Az utcán pedig egy kardvívó bemutatót is megnézhetnek az érdeklődők a Kard Rendje Társaság jóvoltából.

A Falk Art Fórum immár hagyományosan visszatérő elemei, köztük a padfestés és a gyerekfoglalkozások valamint a szabadtéri a koncertek továbbra is a program részei. Ezúttal is több helyszínen szórakoztatja majd a látogatókat a magyar jazzélet legjava. A Ferenczi és Társai Aukciósházban, este hét órától pedig divatbemutatóval és látványshow-val várják az érdeklődőket.

A Falk Art Fórum részletes programja a www. falkart.hu oldalon olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!