Friss hírek

2009.04.24. 13:24

A Mozifanatikusok éjszakája a mai

<p>A tavalyi teltházas vetítések után idén ismét megrendezik a Mozifanatikusok Éjszakáját. Pénteken este 6 órától reggel 6 óráig, négy fővárosi és egy vidéki moziban élhetik ki filmek iránti vágyaikat az érdeklődők.</p>

A Mozifanatikusok II. éjszakájára a szervezők 47 filmből álló repertoárt állítottak össze, melyek a Palace Nyíregyháza, a Duna Plaza, a Lurdy, a Mammut és a Westend mozikban tekinthetők meg. A vetített alkotások között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, a thrillertől, a könnyed amerikai vígjátékokon át a legújabb magyar filmekig terjed a skála. Aki pedig a filmek terén mindenevő, az természetesen egy mozin belül arra a vetítésre ül be, amelyikre csak szeretne.

Nagy Bernadett, a rendezvény egyik szervezője, a Független Hírügynökség kérdésére elmondta: a tavalyi teltházas rendezvény után, és a mostani jegyeladási statisztikák alapján, idén is zsúfolásig megtelnek a mozik.
Tavaly elsősorban a fiatalok vettek részt a hajnalig tartó mozizásban, a szervezők ebben az évben a filmválaszték összeállításával igyekeztek minden korosztályt a rendezvényre csábítani.

Az eseményre ellátogatóknak esélyük nyílik arra is, hogy találkozzanak a tavalyi éjszaka 4 legnagyobb fanatikusával is, akik idén szintén feltűnnek majd a vetítéseken. Aki pedig, a vászon nyújtotta látvány mellett testközelebbi élményekre vágyik, az megtekintheti a Piroch Gábor és csapata által végrehajtott kaszkadőr-bemutatókat.

A részletes program megtekinthető a www.mozifanatikusok.hu weboldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!