Friss hírek

2009.01.26. 15:35

LABDARÚGÁS: Berlusconi meg akarja tartani Beckhamet

<p>Az AC Milan elnöke, Silvo Berlusconi nem győzte dicsérni a klubnál kölcsönben játszó David Beckhamet a Bologna elleni, vasárnapi bajnoki után, amelyet 4-1-re megnyert a piros-fekete alakulat. Az olasz miniszterelnök, a klub korábbi elnöke kijelentette: meg akarják tartani az angol középpályást.</p>

Beckham kölcsönszerződése márciusban lejár, és vissza kell térnie a Los Angeles Galaxy együtteséhez, mert kezdődik az amerikai bajnokság. Szinte már Beckham érkezésekor elkezdődtek a találgatások, hogy a 33 éves klasszis vajon Milanóban marad-e, vagy visszatér Amerikába. A játékos nyilatkozatai egyelőre az utóbbit támasztják alá, de Berlusconi még okozhat meglepetéseket a tengerentúliak számára.

Az olasz miniszterelnök teljesen el van ájulva Beckham munkamoráljától és példamutató magatartásától, és azt akarja, hogy maradjon a San Siróban. "Beckham egy bajnok" - dicsérte szerzeményét Berlusconi. "Ezért mindent megpróbálunk, hogy nálunk maradjon" - tette hozzá az elöljáró.

Az angol kiválóság nagyon keményen dolgozik mostanában, mert bizonyítani akar az angol válogatott szövetségi kapitányának, Fabio Capellónak, hogy ismét magára ölthesse a címeres mezt.

A Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti is agyba-főbe dicséri Beckhamet, aki a Bologna elleni bajnokin belőtte első gólját.

A tervek szerint a középpályás március elején tér vissza az Államokba, de könnyen előfordulhat, hogy a piros-feketék megkavarják még az állóvizet.

Ezek is érdekelhetik