Friss hírek

2008.10.02. 14:34

Kepes András Különös történetei októbertől az MTV-n

<p>Érdekes és tanulságos emberi történeteket mutat be Kepes András új sorozata az m1-en. Az október 8-án induló - Különös történetek - című műsor tükröt tart a rendszerváltás óta eltelt korszaknak is - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Botkai Katalin Judit, az MTV <br />sajtókapcsolati munkatársa.</p>

Szinte napra pontosan Kepes András hatvanadik születésnapján indul a Különös Történetek című sorozat. A Pulitzer-emlékdíjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztkeresztjével is kitüntetett riporter, már több mint 30 éve televíziózik. Új produkciója, a Különös történetek úgy mutat be tanulságos életutakat, hogy azokból a közelmúlt történelme is kirajzolódik.

Mások mellett, a sorozatban feltűnnek a Horthy család leszármazottai, vagy Tilo Werner német színész is, aki a legelismertebb berlini színtársulat tagjaként, egyetlen magyar felmenő nélkül, egyszer csak úgy döntött, hogy magyar színész lesz.

Kepes András különös történeteivel szerda esténként találkozhatnak a nézők az m1 műsorán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!