Friss hírek

2008.09.02. 15:43

LABDARÚGÁS: Keegan másodszor is elhagyja Newcastle-t

<p>Távozik a Newcastle United labdarúgócsapatától Kevin Keegan, az együttes menedzsere. Az 57 éves szakember és a klub vezetői között állítólag megromlott a viszony a játékos vásárlások és eladások miatt.</p>


Kevin Keegan a keddi edzés helyett az egyesület vezetőségével folytatott megbeszélésen vett részt, amely után végérvényessé vált távozása a Newcastle United csapatától. Bár a nyári átigazolási szezonban a csapathoz érkezett az argentin Collocini és Ignacio Gonzalez, valamint a spanyol Xisco, Keegan további erősítéseket is szorgalmazott. Az észak-angliai klub vezetősége mindebben nem volt számára partner, ráadásul az angol utánpótlás-válogatott James Milnert is eladták az Aston Villának. Mindezek után, a korábbi angol szövetségi kapitány a távozás mellett döntött.

Keegan, aki játékosként kétszer is elnyerte az aranylabdát, nyolc hónapja állt a "Szarkák" élén. Távozásával másodszor áll fel a Newcastle kispadjáról, 1992 és 1997 között egyszer már irányította a klubot. Utódjáról egyelőre nincs információ. A Newcastle az idei bajnokságban három forduló után szerzett négy pontjával a 11. helyen áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!