Friss hírek

2008.07.21. 18:43

Tiszták Madeleine szülei

<p>Madeleine szülei már nem gyanúsítottak kislányuk eltűnési ügyében, és vádat sem emelnek ellenük - közölte a hétfőn a McCann család szóvivője, miután a portugál rendőrség lezárta a vizsgálatot.</p>

A portugál főállamügyész irodája közleményben tudatta: nincs bizonyíték arra, hogy a szülők közreműködtek volna lányuk eltűnésében. Az "arguido", vagyis hivatalosan gyanúsított státusz szintén megszűnt egy harmadik szereplő, a 34 éves Robert Murat esetében is, aki a szülők közelében lakott Portugáliában.

Az akkor három éves Madeleine 2007 május harmadikán tűnt el a portugáliai Praia da Luzból, szülei apartmanjából, míg azok a közelben vacsoráztak.

Kate és Gerry McCann ügyvédje múlt héten azt mondta: a nyomozás lezárásával elérhetővé válnak információk, amelyek lendíthetnek a magánnyomozók munkáján. A szülők korábban alapítványt hoztak létre gyermekük felkutatására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!