Friss hírek

2008.07.25. 16:09

Olimpia a Szigeten

<p>A Sziget Fesztivál látogatói sem maradnak Olimpia nélkül - mondta el pénteken a Független Hírügynökség érdeklődésére Gerendai Károly. Az idén augusztus 12-és 18-a között megrendezett Sziget Fesztivál főszervezője hangsúlyozta: a fesztiválon lesz egy olimpiai helyszín, ahol óriáskivetítőn követhetik figyelemmel a sportrajongók a játékok történéseit. A magyar sikerekről pedig hangosbemondó segítségével a szervezők azonnal tájékoztatják a bulizókat.</p>

Senkinek nem kell választania a Sziget Fesztivál és az Olimpia között, jelentette ki Gerendai Károly. A szervezők ugyanis gondoltak a sportrajongókra is, így lehetőséget biztosítanak a szigetlakóknak, hogy nyomon kövessék a rendezvény ideje alatt zajló Olimpiát.

A fesztivál olimpiai helyszínén óriáskivetítőn kísérhetik figyelemmel a sportrajongók a világjátékok eseményeit. Arra is figyelnek majd a szervezők, hogy amennyiben magyar siker születik, arról a Sziget Fesztivál közönsége azonnal tudomást szerezzen. A különböző színpadokon is elhangzik, valamint a hangosbemondó is tájékoztat olimpikonjaink eredményeiről.

A 16. Sziget Fesztivált augusztus 12-és 18-a között rendezik meg. A Sziget mínusz első napján legendás magyar zenészek egy 70-80 dalból álló, hét órás monstre-koncertet adnak a Magyar Dal ünnepén, a nulladik napon pedig az Iron Maiden lép fel. A Sziget hivatalos napjain a magyar zenekarok mellett olyan nagyágyúk is koncerteznek majd, mint, például az R.E.M., a Jamiroquai, a Sex Pistols, a Kaiser Chiefs, Alanis Morissette, a Transglobal Underground vagy például az Apocalyptica.

A Sziget a tavalyi büdzséhez hasonlóan idén is 2,65 milliárd forintból fog gazdálkodni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!