Friss hírek

2008.07.22. 14:31

Féláron a BalaTone Fesztiválra

<p>Ebben az évben féláron utazhatnak a csütörtökön kezdődő Zánkai BalaTone Fesztiválra mindazok, akik a vasutat választják. A MÁV 50 százalékos menettérti kedvezményét a fesztiválozók leghamarabb szerda nulla órától vehetik igénybe. A visszautazást pedig hétfő (július 28.) éjfélig be kell fejezniük- tájékoztatta a Független Hírügynökséget kedden Tamás Dorka, a rendezvény sajtófőnöke.</p>

Érdeklődésünkre Tamás Dorka elmondta: azok is igénybe vehetik a MÁV 50 százalékos menettérti kedvezményét , akik nem rendelkeznek nappalis diákigazolvánnyal. A visszautazáskor a zánkai rendezvényen viselt karszalag felmutatásával tudják a fesztiválozók igazolni a retúrjegy jogosságát, hívta fel a figyelmet a sajtófőnök.

A csütörtöktől vasárnapig megrendezett BalaTone Fesztiválra érkező látogatókat több mint száz hazai és külföldi előadó várja az egykori úttörőtábor területén. A zánkai rendezvényen mások mellett, fellép majd a dán csapat, a Beatsteaks, a holland együttes, a Noisia & Teebee, a The Real McKenzies nevű amerikai formáció, a brit Killa Kela, az ukrán Vadim, valamint a Freeform Five és a Zion Train, szintén az Egyesült Királyságból. A hazai csapatok közül július végén Zánkára látogat a Quimby, a PASO, a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga, a Tankcsapda és a Zagar is.

A zánkai fesztivál belépőjegyei is megfizethető áron kaphatók, hangsúlyozta a sajtófőnök. A bérlet elővételben 9 ezer kilencszáz forintért, a napijegy pedig 4 ezer háromszáz forintért vásárolható meg. Ebben az évben 50 forinttal olcsóbb lesz az üdítő, mint tavaly volt, és egy korsó sör ára is 300 forint alatt marad, tette hozzá Tamás Dorka. A belépőjegy egyben ingyenes sátorozásra is jogosít. Idén a debreceni lakcímkártyával rendelkezők ingyen bulizhatnak a BalaTone-on, és a 14 éven aluli gyerekeknek sem kell belépőt fizetniük.

Bővebb információ a rendezvényről a: www.balatonefesztival.hu oldalon olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!