Foci vb 2022

2022.12.01. 13:37

Menekülnie kellett fényűző szállásáról David Beckhamnek

Alig egy hét után ki kellett jelentkeznie ötcsillagos katari szállásáról David Beckhamnek, mert a rajongók rájöttek, hogy hol lakik - írja a Daily Mail.

ÉM

Fotó: AFP

Az angol válogatott egykori sztárja a hírek szerint a dohai ötcsillagos Mandarin Oriental Hotel elegáns lakosztályában szállt meg. A lakrész éjszakánként akár 20 ezer fontba, vagyis kilencmillió forintba is kerülhet. 

A szálloda legfeleső emeletén található szoba saját étkezővel, saját portaszolgálattal, szabadtéri udvarral, medencével és edzőteremmel is rendelkezik, tulajdonképpen egy szálloda a szállodában. Hiába élvezte innen a foci-vb első napjait, hamar ki kelett jelentkeznie, mivel a rajongók rájöttek, hogy hol lakik, pedig saját portán keresztül járt ki-be a komplexumból.

Kobe steaket kért  

A személyzet állítólag odavolt érte, "Sir Davidként" emlegették, tisztelettel és udvariasan viselkedett mindenkivel. Privát séfjétől főleg kobe steaket, valamint különleges tésztaételeket kért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!