Foci vb 2022

2022.12.04. 15:55

A 2016-os Eb egyik magyar hőse nehéz meccset jósol Angliának

A katari labdarúgó-világbajnokság tizenötödik játéknapja előtt a 63-szoros magyar válogatott focistával, Priskin Tamás beszélt arról, hogy mit vár a soron következő két nyolcaddöntős párharctól.

ÉM

Fotó: AFP

A 2016-os Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott egyik hőse, Priskin Tamás szerint a címvédő francia csapatra könnyű, Angliára viszont nehéz mérkőzés vár, ám a továbbjutás szempontjából szerinte érvényesülni fog a papírforma a vasárnapi nyolcadöntőkön. 

Néztem a lengyelek legutóbbi mérkőzését Argentína ellen, ott nem nyújtottak túl erős játékot, szóval biztos vagyok a címvédő sikerében.
Persze, meglepetés mindig lehet, de végső soron francia győzelmet várok és 2-0-s eredményt tippelnék" - mondta a magyar válogatottban 17 gólig jutó támadó. "Ez már nehezebb, szorosabb mérkőzés lesz, mert szerintem az afrikai csapatokban mindig benne van a veszély."

Tizenegyesekkel 

"Az angol válogatottnak is láttuk már a szebbik, meg a rosszabbik arcát, szóval nagyon kiélezett csata lesz. Szerintem 1-1 lesz és hosszabbítás után tizenegyesek döntenek majd. Azt mondanám, hogy az angolok fognak továbbmenni, lehet, hogy már a rendes játékidőben sikerül kiharcolni ezt, de nem lesz könnyű mérkőzésük" - nyilatkozta Priskin.

Priskin Tamás tippjei: 

Franciaország-Lengyelország 2-0 

Anglia-Szenegál 1-1 (tizenegyesekkel Anglia jut tovább)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!