ERDON Országos hírek

2007.10.17. 16:18

Új RMDSZ-honlap!

<p>Románia - Frunda György, Sógor Csaba, Winkler Gyula, Biró Rozália és Korodi Attila régi és új arcát is láthatják a neten.</p>

Elkészült és teljes gőzzel üzemel az RMDSZ új kampány-honlapja, a www.rmdsz.eu. Az új honlapon található minden hír, beszámoló, tájékoztató anyagunk, amely az RMDSZ európai parlamenti kampányával kapcsolatos. Így fellelhetik ott a korteshadjárat legfrissebb híreit, eseménynaptárát és – beharangozóit; az RMDSZ EP-jelöltjeinek bemutatkozó lapját: névjeggyel, nyilatkozatokkal, kapcsolódó hang- és videofelvételekkel; a jelöltek fotógalériájában Frunda György, Sógor Csaba, Winkler Gyula, Biró Rozália és Korodi Attila régi és új arcát láthatják; az RMDSZ európai parlamenti programját; a Szövetség három éves kormányzati tevékenységenek legfontosabb eredményeit összefoglaló Ez a mi munkánk című kiadványt; az Európai Unióval és Parlamenttel kapcsolatban leggyakrabban előforduló kérdéseket és válaszokat.

 

Várják a véleményeket

Mindezek mellett a kevésbé hivatalos, de annál érdekesebb kampányblogból értesülhetnek azokról a kis, hétköznapi történésekről, amelyet az RMDSZ-stáb tagjai írnak a kampány kulisszáiról, kevésbé látható arcáról. Bármilyen honlaphoz kapcsolódó hozzászólást, javaslatot szívesen fogadunk a [email protected] vagy az [email protected] címeken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!