ERDON Helyi hírek

2007.11.05. 15:59

Hivatalosan is van fűtés

<p>Szatmár megye - Hivatalosan is átadták tegnap délben, Székely Ervin, közegészségügyi államtitkár jelenlétében, a Megyei Kórház hőközpontját. A beruházás csaknem 550 ezer lejbe került, és Szatmárnémeti önkormányzatának közbenjárásával és anyagi támogatásával készülhetett el. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/Hokozpont%20atadas.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" width="10" border="0" widht="13" /></A></p>

A jelenleg hatályban lévő törvények rugalmasságának köszönhető, hogy az önkormányzat — annak ellenére, hogy a Megyei Kórház a közegészségügyi hatóság, és a szaktárca felügyelete alá tartozik — a szorult helyzetben lévő intézmény segítségére siethetett.

A hőközpontban a munkálatokat a Poszet Kft végezte, amelynek külön is köszönetet mondtak a gyors és hatékony munkavégzésért, ugyanis a munkálatokkal a határidő lejárta előtt végeztek, ami nem jellemző a megye más területein dolgozó cégek többségére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!