ERDON Helyi hírek

2007.09.19. 16:59

Nagyon optimista a PNG

<p>Szatmár megye - Megvan az Új Generáció Kereszténydemokrata Párt (PNG–CD) szatmárnémeti polgármesterjelöltje, aki százszázalékosan bízik a sikerében.</p>

Ciprian Ovidiu Gramma Marinescut nevezte meg a Új Generáció Kereszténydemokrata Párt (PNG–CD) szatmárnémeti szervezete a megyeszékhely polgármesterjelöltjének. A párt 36 éves helyi alelnöke — aki turisztika szakon szerzett egyetemi diplomát — bizakodóan tekint a jövő évi helyhatósági választások elé, szerinte verhetetlen lesz a polgármesteri székért induló „csatában”. „Százszázalékosan biztos vagyok abban, hogy megnyerem a választásokat. Emellett azt szeretnénk, hogy legalább hét tanácsos képviselje a PNG–t az önkormányzatban” — folytatta. A Gigi Becali által vezetett párt szatmárnémeti polgármesterjelöltje újságírói kérdésre azt mondta: „Szerintem nem lesz egyik pártnak sem olyan jelöltje, akit ellenfélnek tekinthetek majd a választásokon” — tette hozzá. „Minden zavar ebben a városban. Véleményem szerint a választottaknak még a mandátumuk elején meg kellett volna kezdeniük azokat a beruházásokat, melyek most folynak Szatmárnémetiben” — vélte Gramma. Mircea Chis, a szervezet megyei elnöke elmondta, október elején esedékes közgyűlésükön fogják megnevezni további jelöltjeiket a megyebeli települések polgármesteri tisztségeire.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!