Életstílus

2016.10.20. 16:53

Mit lát a rajzon? - A válasz meghatározza a rejtett személyiségét

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nézze meg a képet és döntse el, mit lát azon! A válaszából kiderül, milyen ember is ön valójában.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nézze meg a képet és döntse el, mit lát azon! A válaszából kiderül, milyen ember is ön valójában.

Ha képen egy fiatal nőt lát hátulról:

Ön egy optimista ember, aki tele van pozitív energiával. Mindenre kíváncsi ami körülveszi és szenvedélyesen próbál ki új dolgokat. Szívesen segít másoknak és szereti megosztani a boldogságát másokkal. Erős és határozott, attól függetlenül, hogy milyen élethelyzetbe kerül, mindent igyekszik megoldani. A dilemmáit képes megosztani a többiekkel és olyan megoldásokat talál azokra, amelyek nem csak az ön javát szolgálják. Olyan személyiség, akitől a többiek szívesen kérnek tanácsot.

Ha a képen egy öregember arcát látja:

Nyugodt, őszinte és hűséges. Sokan megbízható személynek tartják. Született vezető, aki képes meghallgatni a különböző véleményeket, megoldásra törekszik és a helyes útra igyekszik vezetni a csapatot. A céljai felé lassabban halad, mert minden lépést alaposan megfontol mielőtt megteszi. Perfekcionista, emiatt pedig többet stresszel, mint gondolná. Időről időre próbáljon meg elengedni dolgokat és igyekezzen lazítani, hiszen a szabadság a testnek és a léleknek is segít gyógyulni.


Csupán annyi a feladata, hogy nézze meg figyelmesen a képet és mondja meg, hogy mit lát azon.

Hogyan szokott mosolyogni? Sokkal többet elárul önről, mint gondolná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!