Életstílus

2010.11.20. 12:01

Válassz retró esküvőt!

<p>Az régmúlt idők esküvői divatja, díszítése valamint stílusa nagyban különbözött a napjaink irányzataitól. A divatnak állandó dinamikája van, és a történelem állandóan ismétli önmagát. Modern napjainkban a retró stílus ismét kezd visszatérni, ezért a retró esküvői ruhák és kiegészítők bőséges választéka áll rendelkezésünkre.</p>

Ha őszinték szeretnénk lenni, a retró esküvő igazából a legújabb divatirányzat az egész világon. Ezért van az, hogy az esküvői magazinok és weboldalak egyre többet írnak vintage esküvői témákról és a stílus lényegéről. Egy ilyen esküvő szórakoztató és ugyanolyan elsöprő erővel bír, mint egy modern party. Sok egyedi ötletet valósíthatsz meg, csak arra van szükség, hogy felelevenítsd a régi idők csillogását.

Retró esküvői meghívó és menyasszonyi ruha

Az esküvői meghívók témájától kezdve, egészen a menyasszonyi ruha stílusáig minden egyes részlet alapos tervezést igényel. A legfontosabb dolog mindenekelőtt, hogy válassz ki egy tónust, mely megfelelő hangulatot biztosít. A retró esküvői meghívók nagy választéka áll rendelkezésedre az erre szakosodott üzletekben. Elragadó selymes és fénylő retró menyasszonyi ruhákat találhatsz a vintage ruhaszalonokban vagy használtruha boltokban.

Vintage hangulat az esküvői ajándékok segítségével

Aretró esküvői hangulatot könnyen elérheted, ha a régi idők ízeit csempészed az esküvői köszönetajándékokba. Nem lesz nehéz valami különlegeset találni, hiszen nagyon sok ajándék közül válogathatsz. Van néhány esküvői ajándék, amely különösen jellemzi ezt a kort, mint például a virágos vagy gyöngyös brossok. Amennyiben a retró stílust a modernnel kombinálod, még különlegesebb hangulatot teremthetsz.

Egy másikvintage esküvői ajándékötlet az ovális gyöngyökből készült karkötő. Az ezüsttel bevont üveg névkártyák, antik jégkosarak, szeretnivaló apró pénztárcák mind-mind tökéletes ajándékok, melyek őrzik a retró stílus lényegét.

A következő lépés pedig, hogy életed e fontos pillanatát Polaroid kamerával örökíted meg. A régi stílusú fényképezőgép és a gyorsan elkészülő fotók különleges dimenzióba helyezik esküvődet és tökéletes összképet alkotnak.

További hasonló cikkek: www.alompar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!