Egyperces

2018.10.24. 13:20

Kenai, Aida és Mendy keresi álomgazdiját

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.


Kenai közepes testalkatú, husky keverék kan kutyus. Fiatal, egyéves kora ellenére már a fajta jellegzetességei és szépsége is megmutatkozik rajta. 15 napos megfigyelési ideje végéig a menhelyen ismerkedhet vele újdonsült gazdija, aki időt, energiát tudna áldozni nevelésére, tanítására is.


Aida négy hónapos keverék, nőstény kölyök, akin a német juhász stílusjegyeit és színeit fedezhetjük föl. Rövid menhelytapasztalatával, kajla fülével és játékos viselkedésével biztosan sok örömöt szerez majd új gazdájának, akinek egész életében hűséges társa és családtagja lenne.


Mendy, a 6 éves, középkorú, keverék hölgy szép tartásával, elegáns viselkedésével megnyerő lakója a gyepmesteri telepnek. Közepes testalkatával ideális dísze lenne egy kisebb kertes háznak. Néhány napja várja hűséges örökbefogadóját, aki hosszabb szőrzetére is szívesen figyelmet fordítana.


[related-post post_id="4018985"]

[related-post post_id="4011898"]

[related-post post_id="4003824"]

[related-post post_id="3996649"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!