Egyperces

2018.03.08. 18:34

Megdöbbentő videó: Iszonyatos felvételt tett közzé egy búvár a műanyaggal szennyezett óceánról

Egy brit búvár, Rich Horner tett közzé egy videót, amit merülés közben készített nem messze a népszerű búvárparadicsom, Bali partjaitól. Az óceán vizének élővilága alig látszik a rengeteg műanyag szeméttől – írja a <a href="https://www.theguardian.com/world/video/2018/mar/06/so-much-plastic-british-diver-films-deluge-of-waste-off-bali-video" target="_blank">Guardian</a>.

Egy brit búvár, Rich Horner tett közzé egy videót, amit merülés közben készített nem messze a népszerű búvárparadicsom, Bali partjaitól. Az óceán vizének élővilága alig látszik a rengeteg műanyag szeméttől – írja a Guardian.

A férfi azt írja a videója mellett, hogy merülés közben máskor is látni egy-egy műanyag hulladékot a vízben, azonban ekkora mértékű szennyezést még soha sem látott.

A közelben működik egy takarítóállomás, a jelek szerint aznap, amikor a videó készült, nem működött... - írja a 24.hu-n.

Horner később kiegészítette a videója leírását. Azt írja, miután a felvétel elterjedt az interneten, összeszedték a hulladékot, minden visszatért a normál kerékvágásba.

Ijesztő ugyanakkor belegondolni, hogy egy nap alatt ennyi szemét gyűlik össze az óceánban.

Forrás: 24.hu.


[related-post post_id="3020453"]

[related-post post_id="3620729"]

[related-post post_id="3760999"]

[related-post post_id="3644728"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!