Egyperces

2010.07.14. 14:11

Sörpultnál hűsölő jávorszarvas

<p>Norvégiában a kánikulában egy jávorszarvas tévedt be egy áruházba, ahol egy ideig a sörpultnál hűsölt az állat.</p>

Az esetről egy norvég tévécsatorna számolt be egy videófelvétel kíséretében, amelyet az áruház biztonsági kamerája készített. A jávorszarvas az Oslo közelében található Kongsvinger egyik áruházába tért be a nyári melegben. Az állat először a bolt virág-, és kertészeti részlegébe sétált be, ahol egy dolgozó annyira megrémült, hogy elfutott a jávorszarvas elől, és bezárkózott egy illemhelyre. Ijedtségében a nő többször is felkiáltott, hogy "jávorszarvas, jávorszarvas".

Nézze meg a videót >>>


A jávorszarvas előbb a megrémült dolgozót követve a pékárukhoz jutott, ahonnan azonban nyomban a hűtött sörpulthoz ment. Menetközben emberek ugráltak a jávorszarvas borjú elől, az élelmiszerüzletből az emberek pedig pedig árut hátrahagyva menekültek. A borjú him állat a söröpultnál időzött el legtovább, innen pedig végleg távozott a bejáraton keresztül iszonyat nagy rumlit és széttört berendezést hagyva maga után.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!