Csak játékosoknak

2022.07.02. 15:00

Ütős „INZONE” PC gaming periféria márkát dobott be a Sony

A gaming periféria dedikált monitorokkal és fejhallgatókkal biztosítja a maximális teljesítményt.

Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. Az új márka képviseli a Sony szakértelmét az audióvizuális technológia úttörőjeként, és olyan funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes összpontosítás mellett merülhessenek el a játékok világában és győzelmet arassanak a kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően.

Gaming monitorok

A vadonatúj, HDR technológiával rendelkező INZONE M9 gaming monitor 4K felbontást és nagy kontrasztot kínál Full Array Local Dimming funkcióval, mélyfekete részletekkel és a fényerővel azon felhasználók számára, akik kiemelkedő játékélményre vágynak játék közben. A játékosok emellett 144 Hz-es frissítési arányra, IPS-re és 1 ms GtG (Gray to Gray) válaszidőre számíthatnak a gyorsabb reakciók érdekében. Az INZONE M3 gaming monitor magas, 1 ms GtG (Gray to Gray) Full HD 240 Hz-es és további változó frissítési ráta technológiát biztosít, így a játékosok pontosan követhetik a lövöldejátékokban az ellenfelek mozgását.

Az alacsony mélységű, háromlábú állvány teljes kényelmet biztosít, miközben optimalizálja az asztali helyet a perifériák számára. A monitor kis méretű kialakításának köszönhetően a játékosok könnyen elhelyezhetnek egy hajlított billentyűzetet és egy nagyméretű egérpadot a kijelző környékén. További jellemzői közé tartozik az állítható magasság és dőlésszög, a hátsó világítási színek választéka, valamint a tiszta asztalt biztosító kábelelrendezés.

Segédprogramok a játékhoz

Az Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) funkcióval a felhasználók akár két PC-t is vezérelhetnek egyetlen billentyűzetről, egérről és a monitorhoz csatlakoztatott headsetről. Az FPS Game Picture Mode funkcióval optimalizálhatják a fényerőt és a kontrasztot, hogy tisztán lássák az ellenfeleket. Emellett a Black Equalizer funkció láthatóvá teszi a részleteket, akár az árnyékokban is.

Gaming fejhallgatók

Az új termékcsalád két új vezeték nélküli fejhallgatót tartalmaz, az INZONE H9-et 32 órás, valamint az INZONE H7-et 40 órás akkumulátor-üzemidővel, emellett pedig egy vezetékes fejhallgató, az INZONE H3 is a csomag részét képezi. Mindhárom modell rugalmas, felhajtható, némító funkcióval ellátott boom mikrofonnal felszerelt.

Forrás: Hayashi, Naoki (SEC)

A Sony 360 Spatial Sound for Gaming, amelyet az INZONE Hub PC szoftver hoz működésbe, a térbeli hangzást többcsatornás hangjelek segítségével reprodukálja, ahogyan azt a játékok alkotói tervezték. Ez a pontos hangreprodukció fokozza a térérzékelést, lehetővé téve a játékos számára, hogy pontosan halljanak minden lépést és mozdulatot. A „360 Spatial Sound Personalizer” okostelefonos applikációval a felhasználó a térbeli hangzást is a fülformájára optimalizálva kapja meg a valóban személyre szabott játék érdekében.

Borítóképünkön az INZONE

Címkék#Sony#INZONE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!