Magyarországra is megérkezett

2021.06.04. 15:06

A hét dobása: árbajnok a Redmi Note 10 5G

A Xiaomi tegnap magyar nyelvű online esemény keretein belül jelentette be, hogy hazánkban is kezdődik a pénztárcabarát teljesítménysztár árusítása.

Forrás: Redmi

A Redmi Note 10 5G pedig a jelenlegi piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon, de nem képességeit tekintve mégsem egy olcsóság: a 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700 processzor, a dual 5G SIM és az integrált modem a prémium kategóriára jellemző teljesítményt biztosít.

A 90 Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést –

a videóstreameknél 30 Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média böngészésekor azonban már 60 Hz-re vált, játék közben pedig 90 Hz-re emelkedik a frissítési ráta.

Ez a garanciája az optimális akkumulátor-használatnak és a legjobb felhasználói élménynek.

Extra kijelzőgarancia az első 6 hónapban

Mindezen felül az augusztus végéig vett készülékek mellé a vásárlástól számított 6 hónapon át, egy extra kijelző csere garancia jár, amely egy alkalommal ingyenes kijelzőcserét biztosít a felhasználóknak abban az esetben is, ha véletlenül éri sérülés a készülék kijelzőjét.

A Redmi Note 10 5G megbízható működésű kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makró kamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel nem nehéz jó fotókat készíteni. Ezek a tulajdonságai, valamint az 5000 Ah-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik vonzóvá a Redmi Note 10 5G telefont a mindennapokban.

A Redmi Note 10 5G két változatban lesz elérhető hazánkban. A 4GB + 64GB verzió 84.990, míg a 4GB + 128 GB tárhellyel rendelkező változat 89.990 forintért lesz kapható.

Az első vásárlók a Redmi Note 10 5G mellé egy Mi Band 5 aktivitásmérőt kapnak ajándékba a promócióban résztvevő hivatalos értékesítőknél, a készlet erejéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!