Bulvár, celeb

2017.05.18. 07:59

Fotók: 13 híresség, aki rút kiskacsából vált szexszimbólummá

A magazinokban szereplő sztárokat sokan csodálják, de bele sem gondolunk, hogy többen közölük hosszú utat tettek meg, mire képesek lettek elfogadni önmagukat.

A magazinokban szereplő sztárokat sokan csodálják, de bele sem gondolunk, hogy többen közölük hosszú utat tettek meg, mire képesek lettek elfogadni önmagukat.

Chris Pratt

A színész fiatalkorában úgy gondolta a tehetség elég ahhoz, hogy sikeres színészé váljon. Később rájött, hogy a külső is számít, ezért elkezdett dolgozni a testén. Úgy tűnik, nincs oka arra, hogy önbizalomhiányban szenvedjen.

Katy Perry

Katy nem mindig örült a nőies vonalainak és arra vágyott, hogy inkább modell alkata legyen. Később azonban megtanulta elfogadni önmagát és vonzó nőként éli hétköznapjait.

David Beckham

Fiatalkorában David nem fordított túl sok figyelmet a megjelenésére, amikor viszont ismert focista lett, elkezdett nagy gondot fordítani a külsejére.

Shakira

Elnézve a koncertjein készült képeit nehéz lenne azt mondani, hogy nem mindig nézett ki tökéletesen.

Justin Timberlake

A baloldali kép 1996-ban, a jobboldali pedig 2016-ban készült a világsztárról.

Rihanna

Mindig találunk hibát magunkban - fogalmazott Biztos ez?

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson gyerekként önbizalomhiánnyal küzdött, de hitt benne, hogy kemény munkával eléri az álmait.

Nicki Minaj

Nicki régebben sokat emésztette magát a megjelenése miatt, de sokat dolgozott azon, hogy ez változzon.

Adam Levine

Adamnek nem mindig volt sikere a nőknél, de ma már senki nem tudja levenni róla a szemét amikor megjelenik.

Demi Moore

Nehéz elhinni, hogy gyerekként Demi kancsalságtól szenvedett, a karrierje kezdetén két műtéten is átesett, hogy orvosolják a problémát.

Kate Hudson

Kate szülei szerették volna, ha gyerekük egy hétköznapi hivatást választ, részben az átlagos külseje miatt, de Kate mégis a színészetet választotta.

Kate Winslet

Az iskolában Kate-t sokan bántották a túlsúlya miatt, évekkel később viszont megtanulta elfogadni magát és ez az előnyére vált.


Emlékszik még a Tokio Hotelre? Bill Kaulitz alaposan megváltozott, de van még jó néhány énekes, akire nem biztos, hogy ráismernénk.

A nőknek nagyon fontos, hogyan jelennek meg valahol, viszont a szépség relatív. A sztárok legtöbbje ki sem lép az utcára smink nélkül, akadnak viszont olyanok is, akik meg merik mutatni valódi arcukat a világnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!