Bulvár, celeb

2016.11.25. 13:38

Videó: Amikor azt hinnéd, ennél rosszabb már nem lesz ennek a motorosnak, még rosszabb lesz neki

Rettenetes volt a hétfője egy motorosnak Ceará államban, Brazíliában. Nem elég, hogy egy autós elütötte, utána rögtön rádőlt egy villanypózna is. Az elképesztő, ezerből egyszer előforduló szituációt egy térfigyelő kamera rögzítette.

Rettenetes volt a hétfője egy motorosnak Ceará államban, Brazíliában. Nem elég, hogy egy autós elütötte, utána rögtön rádőlt egy villanypózna is. Az elképesztő, ezerből egyszer előforduló szituációt egy térfigyelő kamera rögzítette.

A motoros kocsival való ütközése önmagában még nem is tűnik olyan súlyosnak, mert a kétkerekű csak súrolta az elé kikanyarodó, utolsó utáni pillanatban fékező járművet, bár persze a repülés utáni leérkezés is elég fájdalmas lehetett. De talán nem annyira, mint az áldozatra eztán rázuhanó villanyoszlop, melyet a megcsúszott motor döntött ki.

A szerencsétlenül járt motoros a pózna rádőlése után azonnal felült, szóval legalább az eszméletét nem veszítette el. A felvételen látszik, hogy az autós még megindul felé: csak remélni tudjuk, hogy segíteni akart neki, és persze azt is, hogy nem ütötte el helyette véletlenül a sérültet – megint.

Forrás: automotor.hu.


Egy asszony 300 méteren át vonszolt egy közlekedési rendőrt kocsijának motorháztetején, a járőr egy idő után leugrott, a térde bánta. A nőt gyilkossági kísérlet miatt fogják bíróság elé állítani.

Egy defekt sosem jöhet jókor, de a legrosszabb, ha az autópályán ér minket utol a balszerencse. Ami viszont ennél is rosszabb, az, ha a német autópályán óriási sebességnél durran ki a gumi.

Floridában történnek meg a világ legdilisebb dolgai: talán az agyvízforraló hőmérséklet teszi, talán a nagykanállal fogyasztott kábítószerek, mindenesetre ez az állam sohasem okoz csalódást. A legújabb „ezt én már nem hiszem el” sztori is innen érkezik: egy férfi, hazafelé tartva a sztriptízbárból, kiesett a volán mögül, a kocsija átment a lábán, belerohant egy házba, majd a rémült férfi futva – sántikálva – még el is menekült a helyszínről.

Egy autós lerobbant Lengyelországban. Egy másik odagurult, hogy elvontassa – hátrafelé. Egy harmadik fél röhögve élesítette a telefonját, mert tudta, mi következik. A villanyoszlop...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!