Bulvár, celeb

2012.06.19. 15:41

Barna Zsombor távozik a Barátok köztből

Az elmúlt napokban került napvilágra az a hír, miszerint több fiatal szereplő távozása, illetve cseréje várható a Barátok köztben.

Az elmúlt napokban került napvilágra az a hír, miszerint több fiatal szereplő távozása, illetve cseréje várható a Barátok köztben.Barna Zsombor és Aradi Balázs esetében ez a Színház-és Filmművészeti Egyetemen való felvételijük függvénye volt, hiszen az iskola szabályai nem teszik lehetővé, hogy diákjai tovább forgassanak. Barna Zsombor felvételije sikerült a bábszínész szakon, így ő távozni fog a sorozatból, de Illés Péter karaktere megmarad, a jövőben más fogja alakítani, akinek személyéről hamarosan tájékoztatást adunk.Aradi Balázs továbbra is Jenes Balázs karakterét játssza.

A legkisebbek esetében, Miklós és Nóra kislányát, Timit a jövőben Jelinek Éva, Juli kisfiát, Mátét pedig Puha Kristóf formálja meg. Mindkét személycserét a karakterek változása indokolta. A legújabb szereplőket a következő évad, különböző időpontjaitól láthatják majd a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!