Bulvár, celeb

2012.05.02. 11:46

Ő lett a legszexisebb nő a Földön - Lista!

  Idén is megválasztotta az FHM a világ legszexisebb nőjét. Tulisa Contostavlos nem akárkiket utasította maga mögé. Íme a Top30-as lista!

 

Idén is megválasztotta az FHM a világ legszexisebb nőjét. Tulisa Contostavlos nem akárkiket utasította maga mögé. Íme a Top30-as lista!

A férfimagazin, mint sok éve már idén is szavazást indított, hogy kiderüljön, ki a legszexisebb nő a Földön. A végeredmény: a 23 éves Tulisa Contostavlos az N-DUbz énekesnője nyerte a szavazást.

A nyertesnek a londoni Proud Cabaret klubban rendezett partin adták át a díjat. Tulisa elárulta, hogy ez az a díj, ami valószínűleg egész életében nagy becsben fog majd tartani. Hát nem is akárkiket előzött meg érte, Cheryl Cole, Rihanna, Katy Perry, Megan Fox és egyebek között Mila Kunist is letaszította a trónról.

A lista a korábbihoz képest némileg átrendeződött. A popsztár Katy Perry a második helyről esett vissza a hatodik hylre, míg Megan Fox a hetedik helyre csúszott korábbi negyedik helyezése helyett. Új arc a listán Pippa Middleton, akit a csábosnak tartott feneke körüli hírverés egyenesen a 11. helyre repített, miközben Scarlett Johansson, Christina Hendricks vagy Jennifer Aniston csak a 30., a 89. illetve a 79. helyen kötöttek ki.

Ime a Top30:

1. Tulisa Contostavlos

2. Cheryl Cole

3. Rihanna

4. Rosie Jones

5. Grúzia Salpa

6. Katy Perry

7. Megan Fox

8. Keeley Hazell

9. Mila Kunis

10. Emily Atack

11. Pippa Middleton

12. Pixie Lott

13. Daisy Lowe

14. Mollie király

15. Millie Mackintosh

16. Jessie J

17. Zooey Deschanel

18. Rosie Huntington-Whiteley

19. Frankie Sandford

20. Kelly Brook

21. Laura Haddock

22. Berenice Marlohe

23. Kate Upton

24. Holly Willoughby

25. Cher Lloyd

26. Michelle Keegan

27. Lana Del Rey

28. Katrina Bowden

29. Taylor Momsen

30. Scarlett Johansson

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!