Bulvár, celeb

2012.05.30. 12:50

Andie MacDowell plasztikázás után

Múlt hónapban ünnepelte 54. születésnapját a színésznő, de úgy néz ki, mint aki 10 évet fiatalodott.

Múlt hónapban ünnepelte 54. születésnapját a színésznő, de úgy néz ki, mint aki 10 évet fiatalodott. 

A Cannes-i Filmfesztiválon lányával együtt jelent meg Andie MacDowell színésznő, aki sokakat meglepett megjelenésével. A mindig göndör hajú híresség, laza loknikkal és ráncok nélkül érkezett.

A fenti fotón is látható: 2009-ben már jócskán voltak öregedésre utaló jelek az arcán, nyakán és mellkasán, ám a most, mintegy három évvel később készült felvételen mintha fiatalkori önmagát látnánk (bal oldali fotó).

Dr. Anthony Youn a celebek plaszikai sebésze a Radar Online-nak mondta el a fotókat értékelve, hogy Andie-nek láthatólag botoxkezelése volt, ez a homlokán és a szeme körül a leglátványosabb, az arcát valószínűleg más testrészéből nyert zsírral töltötték fel, ez sokat lágyított az arcán, miközben felső ajkát valószínűleg enyhén felöltötték. Sőt mellkasa bizonyosan nem természetes úton lett feszesebb, mint korábban volt...

Andie egyébként nem ismerte el a plasztikai beavatkozást, viszont tavaly novemberben azt nyilatkozta a Hello! magazinnak, hogy nem ítéli el a plasztikai műtéteket, ugyanis az sok embert boldoggá tud tenni. A színésznő egyébként egy idén debütáló Jane by design című sorozatban játszik főszerepet.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!