Bulvár, celeb

2011.10.31. 12:26

ValóVilág: Eszter lett a második kiválasztott

A lakók vasárnap érzelmi alapon döntöttek. Nem beszéltek össze, de így is hét jelet sikerült összegyűjtenie a Karrierista nőnek.

A lakók vasárnap érzelmi alapon döntöttek. Nem beszéltek össze, de így is hét jelet sikerült összegyűjtenie a Karrierista nőnek.

A második Kiválasztás részletei:

Lilu beköszönt a Villába, és közölte a lakókkal, hogy mi várható az este folyamán. A lakók nem tudták, hogy mi várható, de sejtették már. A műsorvezető, ahogy az lenni szokott kedvesen elbeszélgetett a lakókkal, majd elkezdődött a Kiválasztás.

A lakók egy lapra írták annak a nevét, akivel nem szeretnének tovább együtt élni a Villában. Miután ez megtörtént a szokásos kisfilmek vetítése következett, ahol megbeszélték Liluval a felmerülő problémákat, konfliktusokat.

Attila születésnapi kisfilmével kezdtük. Miután megnéztük, Attila elárulta, hogy nem akarta azt az érzelmesebb arcát megmutatni. Mondván: Még a végén valaki megszeret! Kinga elárulta, hogy aznap azért nem ölelte meg, mert összevesztek pár nappal előtte és nem érezte volna őszintének a dolgot. Veronika volt az egyetlen, aki odament Attilához, és megvigasztalta, elmondta, hogy tudta, hogy a fiú bizony érzelmi analfabétának számít a Villában, és nem akarta, hogy a születésnapját is elrontsa.

Veronika és Cristofel vacsorájáról nézhettünk meg egy újabb kisfilmet. Itt Shadi dühkitörését nézhettük meg újra. Miután ezt is megvitatták Csaba visszatéréséről nézhettünk meg újabb filmet. Veronika elmondta, hogy nem akarta elhini a veszteséget, állítása szerint megfordult a fejében, hogy kimegy Cris után, de jött az a bizonyos levél. Fecó ellenben rettenetesen örült, hogy a Helyes pasi jött vissza. Attila elárulta, hogy szerinte mártírt csinált Csabából, ezért eshetett ki a Skalpvadász. Péter szerint egyszerűen „túltolták” a fiút.

Ez után jött a „Cristofel levele” című kisfilm, ami hatalmas port kavart a Villában. Még most, egy hét távlatából is felkavarja a kedélyeket. Kinga azt mondta, hogy ő nem gondolta volta, egy több diplomás nőről, hogy képes lenne belemenni egy tizennyolc éves „kisfiúval” egy afférba. Veronika pedig azt mondta, hogy szerinte Cris a hibás, de Eszternek sem fog egykönnyen megbocsájtani, hiszen kettőn áll a vásár.

Ez után a heti játékról nézhettünk megy egy bejátszást. Kinga és Attila ugye nem akart egy csapatban lenni, így Fecót választás elé állították. Attila elárulta, hogy azért szerette volna, hogy a Dumagép válasszon kettejük közül, hogy Kingát megbántsa ezzel is.

A reklám után újabb kisfilm következett. A csapatjátékban csapattagot kellett cserélni, Vera átment a kockásokhoz, Eszter pedig a csíkosokhoz a hét folyamán. Dya és Vera párszor összerúgta a port, ezt vitatták meg. Ezután Annamari és Attila közös fürdős produkciója volt porondon, ahol Annamari zavarba hozta a bájosan feszengő Attilát.



A vicces jelenetek után pedig elkezdődött a kő kemény Kiválasztás:

Veronika: Nyíltan utálják egymást Dyával, de szerinte rosszabb, ha valaki, akivel jóban van, az hátba döfi, Eszternek nem tud megbocsátani. Eszterre tette a kiválasztó jelét.

Fecó: Idézőjeles barátjának mondja magát a Kiválasztottja. Ő Péter.

Péter: Taktikai szempontok alapján rakta a jelét Kiválasztottjára. Kihúzza magát a döntések alól, kihúzza magát a játékból. Fecót jelölte.

Attila: Érzelmi alapon döntött az elmúlt két hét alatt alig beszélgetett vele. Állítása szerint megdöbbentő lesz a jele. Eszterre tette, Veronika miatt.

Eszter: Érzelmi alapon döntött. Többszörösen megsértette Kiválasztottja az érzéseit. Egy időben mentek be a Villába, de mégis messze érzi magát tőle. Ő Shadi.

Annamária: Két fiún gondolkodott: Shadin és Attilán. Végül utóbbi mellett döntött mivel sokszor rossz helyzetbe hozza őt.

Seherezádé: Jelét üzenet jelleggel tette a Kiválasztottra. Ne bújjon álarc mögé, ezt szeretné mondani Seherezádé a jellel. Attilára esett a választása.

Shadi: Távol áll Kiválasztottjától. Nem ért egyet a játékstílusával. Ő Eszter.

Vera: Konfliktusai vannak Kiválasztottjával. Hisztieit sem tudja már tolerálni. De ma mégsem ő az, akire jelét teszi, hanem az, aki egykor közel állt hozzá. Ő Eszter.

Dya: Nem bírja elviselni Kiválasztottját. Villán kívül szeretné tudni Verát.

Kinga: Kétszínű emberre tette jelét. Idegesíti Kiválasztottja. Ő Eszter.

Csaba: Érzelmei alapján döntött. Eszterre tette a jelét.

Gergő: Két névre gondolt. Eszterre és Shadira. De Eszterre tette a jelét Veronika miatt.

A lakók tehát úgy döntöttek, hogy Esztert küldik Párbajra. A lány felvette a zöld kendőt, elmondása szerint meglepődött, hogy ilyen sok jelet sikerült begyűjtenie, de úgy érzi, hogy minden a miatt a bizonyos levél miatt van. Csabától és Verától esett neki egyébként a legrosszabbul a jel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!