Bulvár, celeb

2011.02.13. 11:49

VV Olivér: "szeremeskedni akarok három napon keresztül"

<p>A szavazók nagy többsége voksolt arra, hogy Béci folytassa a játékot - Olivér szomorú szavakkal búcsúzott, de közölte: most három napig csak szeretkezni akar kedvesével.</p>

Elérkezett a nagy nap szombat este: a ValóVilág4 ötödik Párbaja, azaz Olivér és Béci összecsapása. Nagy küzdelem volt, hisz a Villa hierarchia rendszerének két egykori uralkodója mérte össze az erejét. Mielőtt kiderült volna az "igazság", a szokásos módon felidézték  a két párbajozó Villabeli kapcsolatát. Egy biztos: a két srác viszonya nem volt baráti a luxusbörtönben.

A folytatásban Olivér elköszönt társaitól, de senkit nem ölelt meg. Olit a stúdióban barátain kívül Enikő várta. Ezt követően Béci búcsúja következett, majd Gigi bátyja is elindult a stúdióba. Nem maradt el a szókimondó és a táncos srác legjobb pillanatainak bemutatása sem, majd a két srác villambeli barátságai is terítékre kerültek, amiről az érintettek is elmondták véleményüket. A szócsatákat sem nélkülözte ez az este és a meglepetéseket sem: a Párbajok alkalmával lenni szokott, a Villalakók ismét elmondták, kit várnak vissza a Párbajról. Bécit nagy meglepetés érte, Szandika ugyanis ígérete ellenére nem Őt, hanem Olivért verte vissza.

Az eddigi legfeszültebb Párbaj után, a szavazás lezárultával láthatóvá vált az eredmény:  Béci komoly fölénnyel kerekedett felül Olivéren, a szavazók 61 százaléka döntött úgy, hogy ő folytassa a játékot.

Olivér lett a ValóVilág4 ötödik Párbajának vesztese. A Villa Vagánya Alekosztól köszönt csak el. Olivér és Buci beszélgetése a műsor végén nagyon szomorúra sikerült. Oli csendes volt és szomorú. A könnyeit nyelte vissza. Elmondta: jó, hogy ő megy haza, és várta is ezt. Enikő, a barátnője a nézők között ült és könnybe lábadt szemmel hallgatta a vagányt, aki közölte: hazamegy szerelmével, mindent átbeszélnek, majd három nap egyfolytában csak szerelmeskedni akar vele.
"Csak mi tudjuk bent, hogy milyen sokat jelent az, hogy szabadság. Bent azt hiszem, hogy ez az egyik legtragikusabb dolog. De sok mindent megtanultam itt: a legapróbb dolgoknak is hatalmas lehetősége van és azt is, sokat jelent ha melletted áll valaki" - ezekkel a szavakkal búcsúzott a Villa egykori Vagánya.
Forrás: www.rtlklub.hu

 

// <![CDATA[

</script>

<script src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!