Bulvár, celeb

2011.02.11. 12:22

Haldoklik vagy csak megviselte az időjárás Elizabeth Taylort?

<p>Súlyos hasi fájdalmak miatt kórházba került a 78 éves Elizabeth Taylor, állapota kritikus - ezt közölte a Showbizspy internetes bulvárlap a National Enquirer amerikai bulvárlapra hivatkozva pénteken.</p>

Az amerikai újság forrásai úgy tudják, hogy Elizabeth Taylort a Los Angeles-i Sinai Medical Centerben kezelik, és orvosai belső vérzésre gyanakodnak. A kétszeres Oscar-díjas színésznő szóvivője ugyanakkor cáfolta, hogy az egykori díva kórházba került volna. Taylort állítólag csak megviselte az időjárás változás, ezért mondta le egy nyilvános programját szerdán.

"Úgy tűnik az a tény, hogy nem jelent meg az eseményen, azzal kombinálva, hogy a múlt héten tolószékben távozott a fogorvosától, spekulációkra adott okot" - állt a szóvivő nyilatkozatában.

A filmszerepei, hét házassága, és néha különc viselkedése miatt is híressé vált egykori szépség évek óta küzd különböző egészségügyi problémákkal. Nemrég azonban elég jól volt ahhoz, hogy elbeszélgessen a reality-sztár Kim Kardashiannal. A cikk a héten jelent meg a Harper s Bazaar című magazinban, és erről Twitter üzenetet is küldött az idős színésznő.

"Soha nem akartam sok gyémántot, vagy sok férjet szerezni. Nagyon szerencsés voltam az életemben, hogy ismerhettem a nagy szerelmet, és hogy átmeneti őrzője lehettem néhány hihetetlen és szép dolognak" - mesélte Taylor.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!