Bulvár, celeb

2011.01.02. 11:05

Elindult Oprah Winfrey tévécsatornája

<p>Újév napján elindult Oprah Winfrey saját tévécsatornája, az OWN (Oprah Winfrey Network) - számolt be vasárnap a tengerentúli média.</p>

A minden nap 24 órában sugárzó csatornán főleg nőknek szóló műsorok lesznek: bemutatnak egy valóságshow-t, amelynek főszereplője Sarah Ferguson, becenevén Fergie York-i hercegnő. Why Not? (Miért nem?) címmel mutatják be a country-pop díva, Shania Twain műsorát, amelyben az énekesnő olyan embereket mutat be, akik nagy érzelmi válságokon mentek keresztül vagy az élet nehézségeivel küzdenek.

Lesz egy olyan műsor is, amelyben 15 ezer ember közül választanak ki tízet, aki azért versenyez, hogy lehessen egy saját beszélgetős műsora. Egy másik valóságshow-ban pedig azt mutatják be, hogyan talált ismét egymásra a színész Ryan O Neal és lánya, Tatum. A Master Class című műsorban pedig nagy hatású művészeket, politikusokat akar bemutatni Oprah Winfrey: a portékban szerepel majd Diane Sawyer újságíró, a rapper Jay-Z, vagy a volt amerikai külügyminiszter, Condoleezza Rice is.

Az amerikai talkshow-királynő tavaly, 25 év után fejezte be napi beszélgetős műsorát és kezdett bele saját tévécsatornájának fejlesztésébe. Az OWN az Egyesült Államokban a Discovery Health helyén látható és csaknem 80 millió háztartást ér el: a Discovery Networks állítólag 189 millió dollárért szállt be a Winfrey-vel közös üzletbe. A csatornán évente 600 óra saját műsor lesz, a többi időt egyebek mellett filmekkel és Dr. Phil tévépszichológus műsorainak ismétléseivel töltik ki.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!