Bulvár, celeb

2010.08.28. 08:43

Videó! Angelina Jolie a turai kisboltban vásárolgat

<p>A Pest megyei Tura városában még most is arról beszélnek, hogy egy igazi világsztár vásárolt a helyi kisboltban.</p>

Meglehetősen nagy sleppel érkezett Angelina Jolie a turai kisboltba, legalábbis egy egyszerű bevásárláshoz képest. A hollywoodi színésznő egyszerűen csak fogott egy kék bolti kosarat és olyan természetesen sétálgatott a sorok között, mintha minden nap ide ugrana le kenyérért és tejért. Mára nem kell bizonygatni, hogy igaz a történtet, mert bár eleinte fél Magyarország hitetlenkedve hallgatta a történetet, mióta megjelent a bolt biztonsági kamerája, már senki nem kételkedik.

És íme a videó, azoknak, akik még nem látták. Katt ide >>>

A szépséges színésznő a turai Schossberger-kastélyban forgatja első filmjét, amiben forgatókönyvíróként és rendezőként debütál . A pletykák szerint - hogy ez mennyire igaz, majd idővel kiderül - a forgatás idejére házat is bérelne, vagy vásárolna Magyarországon Brad Pittel. A szerb Blic információi szerint a film egy Balkánon játszódó Rómeó és Júlia románc lesz, ami egy muszlim nő és egy szerb katona tragikus szerelméről szól majd.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!