Bulvár, celeb

2010.01.27. 19:45

Megbüntették a zenészt, mert heroinnal a zsebében ment a bíróságra

<p>Pénzbírsággal sújtották szerdán Pete Doherty brit zenészt, mert korábban 13 adagnyi heroinnal a zsebében ment a bíróságra. A Babyshambles együttes énekesét tavaly decemberben tartóztatták le gyorshajtásért.</p>

A bíróságról távozva esett ki a kabátjából a kábítószer. Emiatt újra a tárgyalóteremben találta magát Kate Moss szupermodell egykori kedvese.


Az énekest most 750 fontos (több mint 230 ezer forint) bírsággal sújtották. Doherty azt mondta: egyszerűen a kabátjában felejtette a kábítószert. A bíró szerint Doherty lebukása a bíróságon a heroinnal "vagy abszolút őrültség volt, vagy pedig ügyes trükk, hogy ismét a figyelem középpontjába kerüljön". A férfi ügyvédje kiemelte: védence heroinfüggő, aki most próbál talpra állni, és egy rendkívül hatásos kezelésen vesz részt. Hozzátette, hogy az énekes "nemzetközileg ismert zenész". A bíró válaszában azt mondta: az ismertsége még rosszabbá teszi a helyzetet, hiszen a publicitásra is tekintettel kell lennie.

Az ügyvéd azt mondta, hogy az énekes karrierje ismét rendben van, kilátásban van egy moszkvai koncert és egy filmszerep is. Szerinte a mostani ügy még a kísértő múlthoz tartozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!